Σχετικά με εμάς

Γνωρίστε την εταιρεία μας

Η ‘‘V ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ’’ εφαρμόζει σταθερά τις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις , χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα υλικά κατασκευής, εστιάζει στη συνεχή βελτίωση των κατασκευών της σύμφωνα πάντα με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Η κατάλληλα καταρτισμένη  ομάδα Μηχανικών και Τεχνιτών ,η σκληρή δουλειά, οι τεχνικές γνώσεις και η υπευθυνότητα, εγγυώνται την κατασκευή σύγχρονων, λειτουργικών , με σεβασμό στο περιβάλλον και άρτια αισθητικών κτιρίων που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών.

Η  ‘’V ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ’’ δραστηριοποιείται στον οικοδομικό κλάδο, αναλαμβάνοντας τη μελέτη και κατασκευή κτιριακών έργων και έργων υποδομής,  για περισσότερο από τρεις  δεκαετίες.

 

‘Έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα μεγάλο όγκο κτιριακών έργων υψηλών προδιαγραφών στη Θεσσαλονίκη , στη Χαλκιδική και την Πιερία, με γνώμονα πάντοτε την ποιότητα κατασκευής και την εξυπηρέτηση των πελατών.

 

Σήμερα, συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία, με μελέτες και κατασκευές κτιρίων σε ιδιόκτητες εκτάσεις καθώς και αντιπαροχές,    ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων και υπηρεσίες τεχνικού τομέα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;